Post by ritzhelpgumpwhitli on Feb 16, 2022 18:05:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau viskas ▞▞▞
▞▞▞ My Lovey : Choose your otome story 2022 version ▞▞▞
Puiku
Puikus žaidimas ~ Man labai patinka skaityti Q.T ♥ ir turiu pasakyti, kad man labai patinka Keimos maršrutas! Būtų gerai, jei istorijai progresuojant žaidimas pridėtų daugiau CG ir pridės Minoru maršrutą, nes man įdomu, kokią istoriją jis turės. Be to, tai bus puiku, kai programa pridėta praleidimo, automatinio paleidimo, žurnalo ir kitų žaidimo funkcijų ♥ Tai būtų patogu žaidėjams, žaidžiantiems žaidimą.
My Princess Girlfriend: Moe Anime Dating Sim · parsisiųsti My Lovey : Choose your otome story .apk "Android" · My Lovey : Choose your otome story.
Create your own love story at Sweet Amoris High on My Candy Love, ... to behave and choose the approach that best matches his personality.
Kodėl pasirinkote mini žaidimus !!!?
Pagrindinis bet kurio Spartos kario ginklas buvo jo ietis, žinoma kaip a dory. ... tikrąją meilę šiame unikaliame „Genius Inc“ romantiniame Otome žaidime!
Man tai patinka, bet aš sumokėjau tik 0,99 USD už deimantus, bet mano raktai, deimantai ir pinigai didėja, todėl aš nustoju nemokėti už tai, ko nemokėjau, kažkas negerai šiame žaidime
QT yra gražus. Beveik baigtas Keimos maršrutas ir jų dinamika ♥♥♥♥♥ MC iš pradžių šiek tiek erzino, bet vėliau ji virto miela tsunu. Kai turėsiu rubinų, taikysiuosi į plakatų berniuką Hibiki. Labai tikiuosi, kad Minoru yra tarsi slaptas maršrutas, kuris vėliau atsidaro... jis buvo geras vaikinas Keimos kelyje. Profesionalų patarimas: išnaudokite visus klavišus (jie atkuriami tik tada, kai tušti ir tik 2 vienu metu) ir žaiskite mini žaidimą, kad gautumėte monetų rubinams nusipirkti.
Istorija man patinka iki šiol, bet istorija onmyoji heian memuarai mane užveda, kai artėjant prologo pabaigai:(
Fictions : Choose your emotions APK 5.0.05 Parsisiųsti Android ...
My Lovey : Choose your otome story Cabaran mpkv
Taip šaunu
Alyvuogių tai labai myliu, visi nuolat tai darydavo blogai palaikysime ❤️❤️
Na, negaliu daug peržiūrėti, nes kiekvieną kartą, kai bandyčiau žaisti žaidimus, tai mane išmuštų istorijos viduryje. Esu tik 0 skyriuje apie slaptą simpatijų žaidimą, kuris mane išmušė, kai ėjau į Karens kambarį jos pažadinti. Tiesą sakant, tai atrodo smagu, bet aš negaliu tuo mėgautis, kai istorija veikia. Taip pat galbūt galėtumėte pabandyti pridėti daugiau turinio. Bet kokiu atveju pataisykite tai, kad jis manęs nebevarytų. Ir atsiprašau, visa tai neigiama, aš negaliu pateikti teigiamų atsiliepimų, jei net negaliu perskaityti skyriaus. Aš pradėjau žaisti tik vakar. Tikiuosi, kad patiks kaip ir kiti žaidimai.
kiekvieną kartą, kai bandau žaisti žaidimą, jis man vis praneša, kad mano serverio ryšys neveikia, bet kai tik patikrinu ryšį, jis veikia puikiai kūrėjas, pataisykite tai, aš noriu žaisti šį žaidimą ir skirkite jam 5 žvaigždutes už viską, bet aš negaliu, nes man neleidžia žaisti žaidimo ir aš tikrai norėjau pateikti jums gerą apžvalgą apie viską, pavyzdžiui, 5 žvaigždutes, bet manau, kad ne todėl, kad programa neveikia, bet tiesiog prašau rasti būdą, kaip išspręsti šią situaciją, kurios aš tikrai noriu žaisti.
Kur yra arabiškas sub:(?!!.
gerai, taigi aš ką tik atsisiunčiau ir leido man žaisti kurį laiką, nes atsijungiau nuo programos, rodomas juodas ekranas, stilius yra gražus, tiesiog išspręskite šią problemą...
Man tai patinka, bet ar vis tiek prašau, kad galėčiau tiesiog paspartinti dialogą, nes vis darau klaidas ir turiu kartoti dar kartą 😭
Kaip galiu įvertinti jūsų programą, jei nuo atsisiuntimo ji neveikia..(`•ㅅ•`)..?!!! Aš vis dar net nepastebėjau, kaip yra (+ㅅ+).
Man liūdna, nes neatsidaro, o tik įkeliamas Bandžiau jį paleisti iš naujo, net iš naujo paleidau visą įrenginį, bet vis tiek neatsiliepiu, bet nesuteiksiu jam blogo įvertinimo, nes žmonės sako, kad tai tikrai geras žaidimas. aš tiesiog nusivylęs. Tęskite gerą darbą.
Eruzioni cutanee da sudore, Death in vegas your loft my acid live, Mullum malarum tamil ... Color rosa brillante, Love it let it go, Prahlad full story,
bhiner cosplay the best online cosplay costumes and wig. Can not search what you want? ... Why Choose. Bhiner. Item Inspection Service. Order consolidation.
GERIAUSIAS ŽAIDIMAS !!
Myliu!!!
Patiko abi istorijos. Ačiū. Atlikau visus simbolių maršrutus, o naujasis atnaujinimas dar nepasiektas. Tęskite gerą darbą, vaikinai iš naujo įdiegs, kai bus išleista nauja siužeto linija.
Colin for Android ... „Otome“ yra vizualinis romano tipo žaidimas, kuriame herojė ketinate
jis neatsidarys .pagalba.
„5 Persona 5 Royal“ alternatyvos „Android“ - panašios į | Geriausios ...
Sumokėjau pinigus už šią programą ir dabar ji atsisako visiškai įkelti. Norėčiau užbaigti likusias istorijas ir gauti pinigų, bet neatrodo, kad taip greitai nutiks. Apskritai ši programa yra gerai.
Tai buvo velniškai blogai, aš to nekenčiu. Bandziau prisijungti, bet nepavyko.. Esu supykusi
Geras žaidimas, bet per godus. Norint gauti 1000 monetų, reikia bent 10 skelbimų peržiūrų, bet norint nusipirkti vieną brangakmenį, reikia 1300 monetų. Tai nejuokinga.
Kai darau prologą po antrojo teksto, mane pašalina iš programos. Jis visiškai išsijungia.
Yandere Boyfriend ...
Tai nuostabu
labas, tai mano sukurtas žaidimas, tikiuosi, jums patiks.😀😀
Raktai ir rubinai yra per brangūs
Skyriai juokingai trumpi.
Man reikia 2 sezono On the qt.
PROMARE Galo Thymos Cosplay costumes #1181748 | Bhiner
„Persona 5 Royal“ alternatyvos „Android“ ... #1 Suviliok mane „Otome“ ... „My Candy Love“ yra nuostabus, vizualus romanas,„Chinomiko“ sukurtas ir „BeeMoov“
Lėtas įkėlimas, net kai programa veikia. Nemokamai žaisti, jei norite ištverti galvos skausmą dėl raktų uždirbimo ir kitų papildomų mokėjimų. Ir toliau mėgausiuosi kitomis jų mokamomis programėlėmis. Jei Hunnex kada nors pristatys neribotą skaitymo parinktį, pasirinkite bet kurią pavadinimo maršruto parinktį. Bandysiu dar kartą ir atitinkamai pakeisiu šį įvertinimą.
Man tai patinka, man reikia daugiau
ši programa yra įdomi ir man labai patinka ja žaisti, todėl skiriu jai penkias žvaigždutes. Tai tiesiog nuostabu
man tai patiko
My Lovey : Choose your otome story Pakikipagsapalaran cug
Werewolf Simulator Adventure APK - Latest version 1.5 - Android ...
Tiesą sakant, jūs, vaikinai, sugadinote savo atstovą šiuo žaidimu, jūsų sukurtų originalių žaidimų personažai buvo drastiškai pakeisti iš siužetinės linijos į pavadinimus ir panašius trumpalaikius vardus, be abejo, pagalvojau: „Ei, gal kursiu tęsinį“, bet ne! jūs, vaikinai, jį tiesiog sugadinote pakeisdami originalius personažus, jau nekalbant, kad jie visi yra vampyrai! o kaip su nematomu žmogumi nagi? o wokf boyo shiba?! jie buvo geriausia dalis, kurią turėjote pasilikti kurdami žaidimus po vieną ir net neprisijungę!
Aš: Kairysis rožinis pirštas iki jų* Berniukai: (ー_ー゛)
Įsimylėjęs tai! Tačiau norėtųsi, kad skyriai būtų šiek tiek ilgesni, taigi, jei darote daug vienu metu, nenaudokite 12 klavišų taip greitai
Sins of the Everlasting Twilight: Otome Romance APK ... The Lost Fate of the Oni: Otome Romance Game APK ... My Lovey : Choose your otome story APK
Skins for Minecraft PE Outils zdf